POLITYKA PRYWATNOŚCI

Dane zbierane automatycznie
Podczas Twojej wizyty na naszej stronie, w zależności od Twoich ustawień przeglądarki, automatycznie mogą być zapisywane dane dotyczące np. Twojego adresu IP, typu przeglądarki, typu systemu operacyjnego, itp.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami
Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe. Są to takie dane jak np. imię, nazwisko, adres email, itp.

CO Z NIMI ROBIMY?
W jaki sposób Twoje dane są przez nas wykorzystywane?
Twoje dane mogą być wykorzystane w celu przekazania firmie obsługującej transakcje płatnicze w celu obciążenia Twojego konta bankowego. Firma ta nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie danych jest obowiązkowe jeżeli będziesz dokonywać płatności za pośrednictwem usług płatniczych dostępnych na naszej stronie. Dane te przekazywane są przez nas również firmom pośrednikom, którzy umożliwiają nam dostarczenie zamówionych przez Ciebie towarów na wskazany adres. Firmy te nie będą wykorzystywać Twoich danych do celów nie związanych z dostarczeniem do Ciebie zamówionych na naszej stronie produktów. Jeżeli dokonałaś/dokonałeś transakcji zakupu na naszej stronie, możesz otrzymać od nas wiadomości e-mail dotyczące Twojej transakcji. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie lub za pomocą poczty elektronicznej, jeżeli będziemy mieli informacje istotne dla realizacji Twojej transakcji. Dane przechowujemy przez okres obowiązywania umowy zawieranej na odległość, aż do wygaśnięcia możliwych roszczeń obu stron tj. nie krócej niż przez okres 12 miesięcy i nie dłużej niż 10 lat.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, do personalizacji zawartości stron internetowych oraz udoskonalania serwisu. Dane te mogą być zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami, będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie i/lub realizacji Twojego zamówienia. Dane te mogą być przez nas traktowane jak dane zbierane podczas transakcji zakupu.
Dane podajesz dobrowolnie, na czas nieokreślony. W każdej chwili możesz poprosić o ich usunięcie, rezygnując tym samym z usługi. Prośbę o usunięcie z bazy należy kierować na adres kontakt@garnuszek.com. Dane przetwarzane są wyłącznie przez nas lub zaufane podmioty wspomagające naszą działalność.

ISTOTNE INFORMACJE
W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.A w przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób możesz nas poinformować o zmianie danych osobowych?
Wysyłając e-mail na adres kontakt@garnuszek.com– podając stare oraz aktualne dane. Dane dotyczące transakcji zakupu przechowujemy przez okres obowiązywania umowy zawieranej na odległość, aż do wygaśnięcia możliwych roszczeń obu stron tj. nie krócej niż przez okres 12 miesięcy i nie dłużej niż 10 lat.

Wykorzystywanie Cookies
Nasza strona internetowa może wykorzystywać cookies, które służą do identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszego serwisu. Cookies nie zawierają danych osobowych.

W jaki sposób zabezpieczamy dane osobowe?
Nasza baza danych zabezpieczona jest przed wglądem osób trzecich.

ADMINISTRATOR DANYCH
Administratorem danych jest:

FHU GARNUSZEK MARIUSZ GOTFRYD
ul. Tarnobrzeska 12
39-451 Skopanie
NIP: 8672244965

 W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności prosimy o kontakt korzystając z poczty elektronicznej pod adresem kontakt@garnuszek.com

PRAWA AUTORSKIE
Wszelkie prawa autorskie i prawa własności intelektualnej do serwisu internetowego i jego elementów, takich jak fotografie, rysunki, grafiki należą do właściciela strony www.garnuszek.com. Wszystkie znaki towarowe znajdujące się na stronie stanowią własność właściciela strony www.garnuszek.com, chyba że zaznaczono inaczej.

ZMIANY POLITYKI PRYWATNOŚCI
Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie. Nowa polityka prywatności będzie obowiązywać z dniem opublikowania jej na stronie
www.garnuszek.com.

Close Menu